Ρύθμιση 24- 48 δόσεων: Ανοιξε η πλατφόρμα - 550 αιτήσεις μέσα σε μισή ώρα

Άνοιξε απόψε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση των 24ων - 48 δόσεων για όσους έχουν χρέη στην Εφορία. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αιτήσεις που καταγράφηκαν στο σύστημα μόλις το πρώτο μισάωρο λειτουργίας του έφτασαν τις 550.

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να τακτοποιήσουν τακτικές οφειλές (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ) σε έως 24 δόσεις χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. 

Οι έκτακτες οφειλές (φόρος κληρονομιάς, πρόστιμα) μπορούν να ρυθμιστούν έως και σε 48 δόσεις αλλά θα υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι στην πάγια ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν όσοι φορολογούμενοι είχαν αρρύθμιστες οφειλές την 1η Νοεμβρίου 2019, αλλά και όσοι έχουν εντάξει τα χρέη τους στην ρύθμιση των 12-24 δόσεων μετά την 1η Νοεμβρίου 2019.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …