Συρία: 26 νεκροί στρατιώτες απο τουρκικά drones

Είκοσι έξι μαχητές του συριακού καθεστώτος σκοτώθηκαν σε πλήγματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εξαπέλυσε η Άγκυρα στην περιοχή της Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, έγινε σήμερα γνωστό από τη μκο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μετά τον θάνατο σε επιδρομές στην Ιντλίμπ, την Πέμπτη, τις οποίες η Τουρκία αποδίδει στη Δαμασκό, 33 Τούρκων στρατιωτών και ενός ακόμη που υπέκυψε χθες στα τραύματά του, 45 Σύροι μαχητές σκοτώθηκαν χθες σε βομβαρδισμούς που διεξήγαγε η Άγκυρα ως αντίποινα, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε εκ νέου σήμερα ότι «θα πληρώσουν το τίμημα» εκείνοι που εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον των τουρκικών δυνάμεων.

«Είκοσι έξι μέλη του συριακού στρατού σκοτώθηκαν σε πλήγματα τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών εναντίον θέσεων των δυνάμεων του καθεστώτος στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χαλέπι» ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

  • ΣΥΡΙΑ
  • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • DRONES
  • ΝΕΚΡΟΙ
  • ΠΟΛΕΜΟΣ



    Πηγή

    Σχόλια

    To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

    Δείτε επίσης

    Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

    Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …