ΥΠΕΞ: Η Τουρκία δεν είναι σε θέση να κουνά το δάκτυλο

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε αυστηρή απάντηση στα fake news της Τουρκίας και στην προπαγάνδα της κυβέρνησης Ερντογάν, με ανάρτηση στο Twitter.

Το υπουργείο Εξωτερικών κάνει λόγο για «εργαλειοποίηση ανθρώπων», για «κατασκευή ψευδών ειδήσεων», «παραπλάνηση» και «συστηματική παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων και κυριαρχίας γειτονικών χωρών» από την πλευρά της Τουρκίας.

Η ανάρτηση του ελληνικού ΥΠΕΞ στα social media:

«Όταν μια χώρα εργαλειοποιεί ανθρώπους ως πολιορκητικό κριό, κατασκευάζει ψευδείς ειδήσεις για να τους παραπλανήσει και παραβιάζει συστηματικά την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα γειτονικών χωρών, δεν είναι σε θέση να κουνά το δάκτυλο σε κανέναν. Και βέβαια δεν είναι σε θέση να δίνει μαθήματα Διεθνούς Δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άλλωστε, σε αυτά τα μαθήματα, η Τουρκία επί χρόνια μένει μετεξεταστέα».
 



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …