Κορωνοϊός: Με τηλεδιάσκεψη και η ενημέρωση Κουτσούμπα απο τον πρωθυπουργό

Τον κύκλο ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών μέσω τηλεδιάσκεψης με αντικείμενο τον κορωνοϊό, συνέχισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα είχε τηλεδιασκέψεις με τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.

«Ο κ. Μητσοτάκης τους ενημέρωσε για το κυβερνητικό σχέδιο και τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του ιού, απάντησε στις ερωτήσεις τους και συζήτησε τις προτάσεις τους. Στη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων τονίστηκε επίσης η σημασία να ακολουθήσουν οι πολίτες το μήνυμα ''Μένουμε Σπίτι''», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης προς Τουρκία: Καθαρά για περιβαλλοντικούς σκοπούς τα θαλάσσια πάρκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε παράλληλα ότι είναι δεδομένη η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για συνέχιση …