Πρόταση: Έκτακτο επίδομα ενίσχυσης μέσων προστασίας ανθρώπων με αναπηρία από τον κορωνοϊό Covid-19

Υπό τις νέες συνθήκες κινδύνου προσβολής από τον κορονοϊό κρίνεται απαραίτητο να καταβληθεί έκτακτο επίδομα στους ανθρώπους με αναπηρία, ώστε να μετακινούνται με ταξί σε όλες τις καθημερινές τους ανάγκες για θεραπείες και γιατρούς, αποφεύγοντας τα Μ.Μ.Μ. και τρίτο πρόσωπο ν’ αναλάβει τις υποχρεώσεις τους σε υπηρεσίες και καταστήματα με
συνωστισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων με αναπηρία είτε εξαιτίας των παθήσεων είτε της ειδικής φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνουν δεν είναι ισχυρό.

Παρακολουθήστε το video:

΄ Πρόταση: Έκτακτο επίδομα ενίσχυσης μέσων προστασίας ανθρώπων με αναπηρία από τον κορωνοϊό Covid-19

Προτείνω να καταβληθεί έκτακτο επίδομα στους ανθρώπους με αναπηρία, ώστε να μετακινούνται με ταξί σε όλες τις καθημερινές τους ανάγκες αποφεύγοντας τα Μ.Μ.Μ. και τρίτο πρόσωπο ν' αναλάβει τις υποχρεώσεις τους σε υπηρεσίες και καταστήματα με συνωστισμό. Το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων με αναπηρία είτε εξαιτίας των παθήσεων είτε της ειδικής φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνουν δεν είναι ισχυρό.

Gepostet von Τάκης Αλεξανδράκης am Mittwoch, 11. März 2020

 

*Παναγιώτης Αλεξανδράκης Lawyer Coordinator of “Man in the Epicenter” scientific Forum


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …