Μητσοτάκης: Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση με τον καθηγητή Νικόλαο Χρηστάκη για τον κορωνοϊό

Με ένα tweet ο πρωθυπουργός αναφέρεται στην «πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση» που είχε με τον καθηγητή Νικόλαο Χρηστάκη, για το σχέδιο δράσης για τον COVID-19 και το σύστημα υγείας μας. 

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο πρωθυπουργός «βασίζουμε τις στρατηγικές μας σε υγιείς επιστημονικές συμβουλές» και υπογραμμίζει πως η χώρα μας έχει το προνόμιο να διαθέτει τέτοιους διαπρεπείς επιστήμονες στους οποίους και μπορεί να απευθύνεται, όπου κι αν αυτοί μπορεί να βρίσκονται.

Ο Νικόλαος Χρηστάκης είναι γιατρός, καθηγητής κοινωνικών και φυσικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ

Nωρίτερα τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός έκανε story στο instagram μια συγκινητική φωτογραφία που ανάρτησαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου της Λάρισας, θέλοντας να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο τον κάθε γιατρό και νοσηλευτή που δίνει μάχη καθημερινά με τον κορωνοϊό. «Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό. Σας ευχαριστούμε και Μένουμε Σπίτι».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …