Κορονοϊός: Οδηγίες από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία για ασθενείς με άσθμα και ΧΑΠ - Ειδήσεις

Η επικαιροποίηση των οδηγιών ήρθε μετά από την γνωστοποίηση του θανάτου της 41χρονης γυναίκας από την Καστοριά που πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από άσθμα.

Η πανδημία από τον COVID-19 δημιουργεί ανησυχία και ερωτήματα στους ασθενείς με άσθμα και ΧΑΠ. Οι παθήσεις αυτές έχουν σημαντική νοσηρότητα στον Ελλαδικό χώρο και οι πάσχοντες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Κρατάτε τακτική επικοινωνία με τον γιατρό σας

Αν πάσχετε από ΧΑΠ ή άσθμα θα πρέπει να συμβουλευτείτε άμεσα τον ειδικό πνευμονολόγο - φυματιολόγο για να λάβετε τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες. Ο κορονοϊός δύναται να απορρυθμίσει την αναπνευστική νόσο σας όταν εκείνη είναι επηρεασμένη, δεν ελέγχεται σωστά και δεν διατηρείτε ένα καλό επίπεδο αναπνευστικής υγείας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …