Κορονοϊός: Ο Χρυσοχοΐδης έστειλε sms στα κινητά των αστυνομικών!

Ευχαριστήριο sms στα τηλέφωνα όλων των αστυνομικών της χώρας, έστειλε το βράδυ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού.

Το κείμενο του μηνύματος είναι το εξής: ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ. ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΥΣ. Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Είχε προηγηθεί έγγραφο του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας προς όλες τις υπηρεσίες της χώρας, προκειμένου να αποσταλούν οι αριθμοί των κινητών τηλεφώνων του προσωπικού. Μάλιστα σε σχετικό έγγραφο τονιζόταν ότι θα δοθούν μόνο οι αριθμοί χωρίς τα στοιχεία των κατόχων τους.

Δεν είναι πάντως λίγοι οι αστυνομικοί που συνέδεσαν το “προσωπικό” αυτό μήνυμα με την αντίδραση που προκάλεσε στο Σώμα η εξαίρεσή τους από το έκτακτο επίδομα που δόθηκε από την Κυβέρνηση σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της επιδημίας του κορωνοϊού.

Πηγή: astinomiko.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …