Θρίλερ στο Ίλιον: Ο μικρός αδερφός της 8χρονης την πυροβόλησε με το μπρελόκ -πιστόλι του πατέρα τους

Ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο τους και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.

Όπως υποστήριξαν οι δύο γονείς, τα παιδιά περιεργάζονταν το μπρελόκ-όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε το Σάββατο 4 Απριλίου, από τη μητέρα του και τη θεία του, στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στη συνέχεια, η 30χρονη και η θεία του κοριτσιού έφυγαν από το νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του παιδιού ήταν ο 59χρονος παππούς του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μπρελόκ-όπλο ανήκει στον πατέρα της μικρής και ενώ τα δύο παιδιά το περιεργάζονταν, μέσα στο σπίτι τους, ο αδελφός της 7χρονης πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή του.

Ο γιος της οικογένειας «καίει» τον πατέρα με όσα είπε

Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο 5χρονος είπε ότι έπαιζε στο δωμάτιο των γονιών του και ότι βρήκε το μπρελόκ – πιστόλι κάτω από το μαξιλάρι του πατέρα του όταν αυτός κοιμόταν, το πήρε και πάτησε το κουμπί.

Στη συνέχεια, είδε την αδερφή να είναι κάτω και να πιάνει το πόδι της, με τον ίδιο να αναφέρει ότι πόνεσε το χέρι του.

«Ήμασταν στο σπίτι με τη Σοφία και παίζαμε. Ο μπαμπάς κοιμόταν στο δωμάτιο του και η μαμά ήταν σε άλλο δωμάτιο. Είδα κάτω από το κρεβάτι του μπαμπά ένα μπρελόκ. Το πήρα,πάτησα ένα κουμπί και η Σοφία πόνεσε και έβγαλε αίμα στο πόδι της. Εμένα με πόνεσε το δάκτυλο μου. Ο μπαμπάς ξύπνησε και με τη μαμά έβαλαν γάζα στο πόδι της Σοφίας».

Το θέμα που απασχολεί τις αρχές είναι από πού προμηθεύτηκε ο πατέρας του το όπλο, καθώς και τι φοβόταν και είχε πέσει για ύπνο έχοντας κάτω από το μαξιλάρι του το συγκεκριμένο μπρελόκ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία που ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του πατέρα, ο οποίος φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Διαβάστε ακόμη:

Στο νοσοκομείο Αγία Σοφία οκτάχρονη με τραύμα από σφαίρα στο πόδι


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …