Πελώνη στον ΣΚΑΪ: Υπάρχει κινητικότητα στην πλευρά της Τουρκίας

Υπάρχει κινητικότητα στην απέναντι πλευρά τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή πληροφορίες ότι απετράπη το πέρασμα σε ελληνικά χωρικά ύδατα αριθμού προσφύγων και μεταναστών, που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους Μάιρα Μπάρμπα και Γιώργο Ευγενίδη, η κ. Πελώνη τόνισε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος αν πρόκειται για όντως πρόκειται για άτομα θετικά στον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η επιδημία παρουσιάζει στην Τουρκία έξαρση και η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει. 

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι προχώρησαν και σήμερα σε χαμηλές πτήσεις με μαχητικά F-16 πάνω από Λέσβο,  Οινούσσες, Παναγιά  και Χίο.

Πάνω από τη Λέσβο μάλιστα τα τουρκικά μαχητικά πετούσαν για τέσσερα ολόκληρα λεπτά στα 13.000 πόδια.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …