Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Βρούτση στον ΣΚΑΪ

Για κροκοδείλια δάκρυα που δεν συγκινούν κανέναν, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας την συνέντευξη του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Κατόπιν εορτής, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε πως σέβεται και τιμά τους επιστήμονες της χώρας, ενώ πρώτα τους εξευτέλισε με το φιάσκο των προγραμμάτων της τηλεκατάρτισης», σημειώνει ο κ. Χαρίτσης.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Εργασίας πως κανένας συνεργάτης του δεν σχετίζεται με κάποιο ΚΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «τα στοιχεία σχετικά με την εμπλοκή της νομικής συμβούλου της Γενικής Γραμματέως του υπουργείου Εργασίας είναι αδιάσειστα».

«Ο κυνισμός και η διαχειριστική αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι πρωτοφανείς. Περιμένουμε όμως από τον κ. Βρούτση να μας απαντήσει το εξής: Όλο αυτό το φιάσκο το έστησε μόνος του ή ήταν σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου;», αναφέρεται.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …