Κουμουτσάκος στον ΣΚΑΪ: Περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς από την Τουρκία

«Η Ελλάδα δεν παίζει με την ασφάλεια της. Αυτό πρέπει να το θεωρεί δεδομένο η Τουρκία» δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η Ελλάδα όπως προστάτευσε τα σύνορα της στον Έβρο έτσι θα συνεχίσει να προστατεύει την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια της και αυτή θα είναι η ελληνική πολιτική. Η Τουρκία αντί να σκέφτεται με όρους ρεβάνς πρέπει να σκεφτεί με όρους επικοινωνίας διαλόγου και συνεργασίας εφόσον και η ίδια ισχυρίζεται ότι το μεταναστευτικό είναι μια κοινή πρόσκληση» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως «η αποκλιμάκωση του Έβρου δεν σημαίνει εφησυχασμός»

«Περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς»

«Περιμένουμε μια άλλη συμπεριφορά τουρκικής ακτοφυλακής στα νερά του Ανατολικού Αιγαίου και μια καλύτερη συνεργασία με την ελληνική ακτοφυλακή και αστυνομία για την καλύτερη επιτήρηση των θαλασσίων περιοχών όπου δρουν τα κυκλώματα των λαθραίων διακινητών» επεσήμανε ο υφυπουργός μεταξύ άλλων. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα πρόστιμα ύψους σε 11 επιχειρήσεις – Σκρέκας: «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας»

Αφορούν παραβάσεις των διατάξεων για πλασματικές εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και μη ορθή τήρηση της …