Παπαθανάσης σε ΣΚΑΪ: Θα έχουμε 80 % προηγούμενης δυναμικότητας σε εστίαση

«Πιστεύω θα πετύχουμε το 80% της προηγούμενης δυναμικότητας των χώρων» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υφυπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της συζήτησης με τους ειδικούς ώστε να καταλήξουμε στο πώς θα λειτουργήσει η εστίαση, είπε συγκεκριμένα ο υφυπουργός προαναγγέλλοντας πως η λύση που θα βρεθεί θα είναι ικανοποιητική.

Αναφορικά με την μείωση του ΦΠΑ στον καφέ, το τσάι αλλά και στην εστίαση ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως τα μέτρα ανακοινώνονται επίσημα ως «δέσμη μέτρων» και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, κάτι, ο ίδιος.

"Θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις των αρμόδιων υπουργών, είμαστε κοντά στο τέλος του μήνα, θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τον Ιούνιο, όπως θα ισχύσουν και θα αποφασιστούν" είπε μεταξύ άλλων ο κος Παπαθανάσης.

Αυτή τη στιγμή η θέση της κυβέρνησης εξακολουθεί να είναι πως η εστίαση θα επανεκκινήσει την 1η Ιουνίου, ανέφερε εν συνεχεία ο υφυπουργός απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενο τα καταστήματα του κλάδου αυτού να ανοίξουν νωρίτερα.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …