Νέα σεισμική δόνηση νότια της Κρήτης

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.6 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (στις 07:18 ώρα Ελλάδος), στον θαλάσσιο χώρο 54 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Άρβης, με εστιακό βάθος τα 5,1 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο σεισμός έγινε σε απόσταση 420 χιλιομέτρων νότια/νοτιοανατολικά της Αθήνας.

Να σημειώσουμε πως το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται κοντά στο σημείο της προχθεσινής σεισμικής δόνησης μεγέθους 4,1 βαθμών Ρίχτερ ενώ στις αρχές του μήνα (02/05) δύο ισχυρές δονήσεις, 6,1 και 4,7 Ρίχτερ, στην ίδια περιοχή, έγιναν αισθητές σε όλο το νησί προκαλώντας έντονη κίνηση των υδάτων.   


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …