Press Cafe |

★ ΕΡΤ σε ελεύθερη πτώση

Αν η ΕΡΤ συνεχίσει στην ίδια πορεία, της καθόδου στις τηλεθεάσεις, δεν αποκλείεται σε λίγο να περάσει σε αρνητικές τιμές, όπως οι τιμές των βαρελιών πετρελαίου. Από τα 10 κανάλια που βλέπουμε πανελλαδικά, 6 ιδιωτικά και 4 της ΕΡΤ, αυτά της ΕΡΤ καταλαμβάνουν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις. Απ’ όποια πλευρά και αν το δεις -εκτός και αν γυρίσεις τον πίνακα ανάποδα- βλέπεις την αποτυχία του διδύμου Κωνσταντίνου Ζούλα και Γιώργου Γαμπρίτσου.

1) STAR: 14,5%

2) ΣΚΑΪ: 14,3%

3) ΑΝΤ1: 13,1%

4) ALPHA: 10,6%

5) OPEN: 6,6%

6) MEGA: 6,3%

7) ΕΡΤ1: 4,4%

8) ΕΡΤ2: 2,2%

9) ΕΡΤ3: 1,1%

10) ΕΡΤ SPORTS: 1,1%
 

★ Kalo kouragio

Λαϊκή πίστα γίνεται κάθε βράδυ Παρασκευής το Mega, να πίνουμε μόνοι μας στο σπίτι, να μερακλώνουμε, να πετάμε λουλούδια στους απέναντι. «Μένουμε Σπίτι» sessions και, αυτή την Παρασκευή, το τσακίρ κέφι θα συνεχιστεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να ερμηνεύει «μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της». Μαζί της, στο ειδικό στούντιο ηχογράφησης, θα έχει την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Παντελή Καναράκη. Η καραντίνα εγκυμονεί κινδύνους.

★ ΕΡΤ μόνο με Μητσοτάκη

Και όχι μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με τον πατέρα του, τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η Δημόσια Τηλεόραση λοιπόν προγραμμάτισε για την άλλη εβδομάδα, Παρασκευή 29 Μαΐου, στις 21.00, να προβάλει το ντοκιμαντέρ του Βαγγέλη Ευθυμίου «Ορεινές Συμφωνίες». «Το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την πολιτική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με φόντο τα αγαπημένα του βουνά της Κρήτης, μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό, ανέκδοτες διηγήσεις της οικογένειας, των συνεργατών, αλλά και των πολιτικών του αντιπάλων». Το φιλμ αυτό πάντως παίχτηκε στους κινηματογράφους και έκοψε τόσα λίγα εισιτήρια που δεν πρέπει να πήγαν να το δουν ούτε καν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με τις οικογένειές τους.

★ Ξαναρχίζει και το «Κόκκινο ποτάμι»

Η γνωστή δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που δείχνει/έδειχνε κάθε Κυριακή το Open TV επιστρέφει την Κυριακή με νέα επεισόδια και «εξελίξεις που καθηλώνουν» όπως λέει το κανάλι. «Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε τη Βασιλική να προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της μην μπορώντας να αντέξει την ντροπή και τη στεναχώρια που βλέπει στο πρόσωπο του Θέμη, ενώ ο Αλή ετοιμάζεται να φύγει για μια επικίνδυνη αποστολή». Ανάθεμα και αν κατάλαβα τίποτε...


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …