ΛΑΡΚΟ: Νέα 24ωρη απεργία σήμερα ενάντια στην ειδική εκκαθάριση

Σε νέα 24ωρη απεργία, προχωρούν σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης που έχει παρθεί από τη γενική τους συνέλευση.

Εργαζόμενοι και Σωματεία αντιδρούν στις διαλυτικές προσπάθειες κυβέρνησης και ειδικού εκκαθαριστή και απαιτούν την κατάργηση της τροπολογίας για την ειδική εκκαθάριση, που οδηγεί μαθηματικά στην απαξίωση της επιχείρησης και στην παράδοσή της σε ιδιώτες. Απαιτούν επίσης τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, καθώς και την κρατική χρηματοδότηση της εταιρείας, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω προς όφελος του λαού.

Ήδη ο ειδικός εκκαθαριστής, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, έχει οδηγήσει τη ΛΑΡΚΟ σε οριακό σημείο λειτουργίας, έχει πετσοκόψει μισθούς και δικαιώματα, έχει συμβάλλει υπέρ το δέον στην περαιτέρω απαξίωσή της και διαμορφώσει ευνοϊκές συνθήκες για το ξεπούλημά της.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …