Μοιρασιά βαθμών στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος στη Super League. 

Το τελικό 1-1 ουσιαστικά δεν άφησε κανέναν απόλυτα ικανοποιημένο, καθώς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, ενώ η ΑΕΚ ανέβηκε στα τελευταία λεπτά, ισοφάρισε και ήταν εκείνη που διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Χάρη στον βαθμό αυτή, η Ένωση έπιασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχουν και οι δύο από 52 πόντους), ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με 45 βαθμούς. 

Η επιλογή του Καρέρα να αφήσει στον πάγκο τον Ολιβέιρα και να έχει τον Μάνταλο σε θέση κεντρικού επιθετικού, δεν του βγήκε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να δείχνει καλύτερος από την αντίπαλό του στον αγωνιστικό χώρο. Έπειτα από ένα τέρμα του Μακέντα που ακυρώθηκε με τη χρήση VAR στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου (για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης), ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 65ο λεπτό (από σέντρα του Νατζ και δράστη τον Μακέντα). 

EUROKINISSI

Η αλλαγή του σχηματισμού της Ένωσης (έξω ο Σιμόες, μέσα ο Ολιβέιρα στη θέση του κεντρικού επιθετικού) διαφοροποίηση την εικόνα του ματς, με την ΑΕΚ να χτυπά άμεσα, φτάνοντας στην ισοφάρισε με τον Λιβάγια στο 75΄. Ο Καρέρα έβαλε και τον Αραούχο στα τελευταία λεπτά, ωστόσο ήταν ήδη αργά για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Τζήλου που «κιτρίνισε» τους Λόπες, Σιμόες, Κουρμπέλη και Ινσούα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες (66΄ Ολιβέιρα), Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε (75΄ Κλωναρίδης), Μάνταλος (87΄ Αραούχο), Λιβάγια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (77΄ Μπουζούκης), Αγιούμπ (60΄ Νάτζ), Ζαχίντ (66΄ Ανουάρ), Χατζηγιοβάνης (77΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …