Εκπαιδευτικοί: Στάση εργασίας και συλλαλητήριο σήμερα στις 12 στη Βουλή

ΟΛΜΕ και ΔΟΕ καλούν και σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 12μ., σε νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, στη Βουλή.

Την ίδια ώρα, είναι προγραμματισμένη η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η αντιπολίτευση για το αντιδραστικό πολυνομοσχέδιο Κεραμέως.

Συνεχίζοντας τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. της ΔΟΕ «αποφασίζει για αύριο Πέμπτη 11/6/2020 3ωρη στάση εργασίας (τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις 3 πρώτες του απογευματινού) και παράσταση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή. Καλούμε τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. να πραγματοποιήσουν αντίστοιχα παραστάσεις διαμαρτυρίας».

Από την πλευρά της, σε ανακοίνωσή της, η ΟΛΜΕ τονίζει: «Καλούμε όλες και όλους τις ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ να πάρουν μέρος στην αυριανή κινητοποίηση. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 11/6 (από 11.00 έως 14.00)».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …