Ολυμπιακός – ΑΕΚ το ζευγάρι του τελικού

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

INTIME/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Οι ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 3-2 της «Τούμπας» επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα ματς για γερά νεύρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Άρη (2-2 παρ.) και για πέμπτη σερί χρονιά θα βρεθεί στο μεγάλο τελικό.

Την κατάκτηση του νταμπλ θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός που κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα (3-2) με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» και με γκολ των Μασούρα, Καμαρά, νίκησε με 2-0 τον δικέφαλο του Βορρά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίσθηκαν νωθροί και το 0-0 παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια του 45λέπτου. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίσθηκαν βελτιωμένοι και κατάφεραν να παραβιάσουν δύο φορές την εστία της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να παραβιάσει την εστία του Σα αλλά οι τελικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του δεν βρήκαν δίχτυα.

Με ανατροπή στον τελικό η ΑΕΚ

INTIME/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Έτοιμος να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης ήταν ο Άρης όμως ο Μάρκο Λιβάγια είχε διαφορετική άποψη και με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90 +6') μείωσε σε 2-1, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με το δεύτερο γκολ που σημείωσε στο 102', έγραψε το τελικό 2-2 και έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου στην ΑΕΚ που έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Τα γκολ των «κιτρινόμαυρων» του Βορρά σημείωσαν οι Μαντσίνι (57') και Ντιγκινί (90 +3').


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …