Το Λίβερπουλ ξενύχτησε για την πρωταθλήτρια Αγγλίας!

Κορονοϊός, μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας. Όλα πήγαν... περίπατο τη νύχτα στο Λίβερπουλ, όπου χιλιάδες οπαδοί της αγγλικής ομάδας πανηγύρισαν σαν τρελοί την επιστροφή των «Κόκκινων» στην κορυφή της Premier League μετά από 30 χρόνια. 

Τρεις δεκαετίες αναμονής ήταν πολλές, πάρα πολλές για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη και ο Γιούργκεν Κλοπ με την ομάδα του φρόντισαν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα με τρόπο εμφατικό, καθώς από την αρχή της σεζόν κανένας στο νησί δεν αμφισβήτησε την κυριαρχία τους. 

(AP photo/Jon Super)
(AP photo/Jon Super)

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έφτασε, πλέον, τα 19 πρωταθλήματα, ενώ μετρά επίσης 7 Κύπελλα, 8 EFL, 15 Community Shield, ενώ εκτός συνόρων μετρά 6 Champions League και 3 Europa League.

Χθες, η είδηση πως η Μάντσεστερ Σίτι άφησε βαθμούς στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, με το αποτέλεσμα να δίνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Λίβερπουλ, έφερε πολλούς οπαδούς της ομάδας του λιμανιού στους δρόμους, αλλά και έξω από το Άνφιλντ, την ιστορική έδρα, να πανηγυρίζουν και να τραγουδούν για την κατάκτηση της Premier League.

(AP photo/Jon Super)
(AP photo/Jon Super)

Ξεχωριστή στιγμή το μήνυμα του Γιόυργκεν Κλοπ προς τους φιλάθλους, με τον Γερμανό προπονητή, έναν πραγματικό εραστή του καλού ποδοσφαίρου, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Και αφιέρωσε τον τίτλο στους θρύλους της ομάδας Κένι Νταλγκλίας και Στιβ Τζέραρντ, αποδεικνύοντας πόσο πολύ έχει δεθεί με την ιστορία του συλλόγου.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …