Δευτερολογία Τσίπρα: Η ευθύνη για τα εθνικά θέματα είναι της κυβέρνησης

Να συσπειρώσει το κόμμα του επιχείρησε κλείνοντας με την δευτερολογία του τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Απευθυνόμενος στα στελέχη τόνισε ότι «το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είμαστε εκεί που είναι τα προβλήματα, όχι κλεισμένοι σε έναν εσωτερικό διάλογο».

Εκτίμησε, δε, ότι τα οικονομικά αδιέξοδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και η μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί ο πρωθυπουργός να λάβει νέα μέτρα λιτότητας, κρατάνε ανοιχτό το σενάριο τις προσφυγής σε πρόωρες κάλπες.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, την απάντηση αν θα πάμε ή όχι σε εκλογές θα την έχουμε τέλη Αύγουστου. 

Ο κ. Τσίπρας έκανε εκτενή αναφορά και στα εθνικά θέματα κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «επί έναν χρόνο αρνείται να συνομιλήσει με την αντιπολίτευση  και αρνείται την σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών». 

«Προειδοποίησε», μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά τον πρωθυπουργό, «πως αν η έλλειψη εθνικής στρατηγικής οδηγεί σε αδιέξοδα», η ευθύνη θα είναι του ίδιου του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του γιατί με τα εθνικά θέματα δεν μπορούμε να παίζουμε.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …