«Τα παγκάκια στοιχίζουν όσο 10 αποζημιώσεις εργαζόμενου σε αναστολή»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων για τον Μεγάλο Περίπατο, παρά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και τις εξηγήσεις που έδωσαν χθες (Δευτέρα) ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του.

Σήμερα, ο Νάσος Ηλιόπουλος –στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξής στον Δήμο Αθηναίων «Ανοιχτή Πόλη»– δεν δίστασε να εξαπολύσει βολές κατά της δημοτικής αρχής και να μιλήσει για κακοποίηση της πόλης και για δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν. 

EUROKINISSI

Μιλώντας στο «Κόκκινο» ο κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε πως καμία άλλη δημοτική παράταξη, πλην αυτής της πλειοψηφίας, δεν συναίνεσε στις κραυγαλέες αγορές που έγιναν, όπως π.χ. είναι τα παγκάκια. Όπως τόνισε, τα παγκάκια στοιχίζουν όσο δέκα μηνιαίες αποζημιώσεις ενός εργαζόμενου που βρίσκεται σε αναστολή σύμβασης, προσθέτοντας πως ουσιαστικά η δημοτική αρχή πέταξε 2 εκατ. ευρώ σε εξοπλισμό που δεν είναι λειτουργικός για την πόλη.

Κατήγγειλε επίσης πως η δημοτική αρχή ταλαιπωρεί ολόκληρη την πόλη με τον δικό της «βαθιά αντιδημοκρατικό και αναποτελεσματικό τρόπο». Όπως είπε, εκείνο το ατυχές σύνθημα της προεκλογικής της περιόδου «η πόλη μάς ανήκει»... φαίνεται τελικά το εννοεί. 

Επίσης, ο κ. Ηλιόπουλος έθεσε τα καίρια ζητήματα της ενίσχυσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, της πραγματικής διαβούλευσης και επιστημονικής παρακολούθησης του έργου, καθώς και της προστασίας της κατοικίας, του λιανεμπορίου και των παραγωγικών δραστηριοτήτων μικρής όχλησης.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …