Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙ: Πιστώνονται 33,1 εκατ. ευρώ σε 2.435 δικαιούχους

Πιστώνονται σήμερα 33,1 εκατ. ευρώ στους πρώτους 2.435 δικαιούχους της επιστρεπτέας προκαταβολής ΙΙ και σε 29.318 δικαιούχους της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για νέα σημαντική ενίσχυση που λαμβάνουν 31.771 επιχειρήσεις και επαγγελματίες μέσω του 2ου κύκλου της επιστρεπτέας προκαταβολής, καθώς και της αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών «πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2.453 πρώτων δικαιούχων του 2ου κύκλου της επιστρεπτέας προκαταβολής, ποσό συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ. Η καταβολή της ενίσχυσης στους δικαιούχους που υπέβαλαν την αίτηση χορήγησης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι μπορούν, μέσω της πλατφόρμας "myBusinessSupport" (www.aade.gr/mybusinesssupport), να ενημερωθούν για το ύψος του ποσού που προεγκρίθηκε για την επιχείρησή τους και για τους ακριβείς όρους ένταξης στο χρηματοδοτικό σχήμα της επιστρεπτέας προκαταβολής. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η ένταξή τους, θα πρέπει, έως την Τετάρτη 15 Ιουλίου, να συμπληρώσουν και να οριστικοποιήσουν την αίτηση χορήγησης. Σήμερα επίσης, πιστώνεται στους τραπεζικούςλογαριασμούς 29.318 δικαιούχων της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ποσό συνολικού ύψους 13,1 εκατ. ευρώ». 

Το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι οι δικαιούχοι θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς τους έως το βράδυ, ανάλογα με τις ροές πίστωσης της κάθε τράπεζας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το Περιστέρι θα επισκεφθεί την Τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

To πρόγραμμα του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη αναλυτικά Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις …