Πέτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με όσους διαβάλλουν τη χώρα μας στο μεταναστευτικό

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου «συντάσσεται με όσους διαβάλλουν και υπονομεύουν τη χώρα μας στο μεταναστευτικό προσφυγικό ζήτημα, υιοθετώντας την προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας». 

Σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «ενοχλούνται που ένα χρόνο τώρα έγιναν τολμηρά βήματα για να μπει τέλος στο χάος που εγκατέλειψε φεύγοντας. Ενοχλούνται που μειώθηκαν κατά 51% οι ροές στα νησιά το α’ εξάμηνο του 2020, σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2019 και συνεχίζει «ενοχλούνται που μειώθηκαν κατά σχεδόν 24% οι διαμένοντες στα νησιά του Αιγαίου που σηκώνουν το βάρος των μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών. Ενοχλούνται που αυξήθηκαν κατά 88% οι πρωτοβάθμιες αποφάσεις επί αιτήσεων ασύλου.  Ενοχλούνται που μειώθηκαν συνολικά κατά 4% οι διαμένοντες σε ολόκληρη την Ελλάδα».

«Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκασαν με τη ψήφο τους οι Έλληνες. Τιμώντας την επιλογή των Ελλήνων, δίνουμε τη μάχη για φύλαξη των συνόρων μας, επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, αύξηση των επιστροφών και λειτουργία των κλειστών, ελεγχόμενων δομών», καταλήγει η δήλωση του Στέλιου Πέτσα.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς γιόρτασε ο Νίκος Ανδρουλάκης την Καθαρά Δευτέρα

Στην εξοχή πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία …