Ξεπέρασαν τα 120 χλμ/ώρα οι ριπές των ανέμων στο Αιγαίο

EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Έρευνα της μετεωρολογικής υπηρεσίας κατέγραψε τις υψηλότερες ταχύτητες των ανέμων στη χώρα μας

Πολύ υψηλές ριπές ανέμων κατέγραψε το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών καθώς ισχυροί είναι οι βοριάδες που πλήττουν για ακόμη μία μέρα το Αιγαίο.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr  οι πόλεις στις οποίες σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες ταχύτητες ήταν κατά ανοδική σειρά η Κύμη με 71 km/h,  η Σίφνος με 74 km/h, η Μύκονος και ο Πλακιάς Ρεθύμνου με 77 και 79 km/h αντίστοιχα,

Στην Πεντέλη και στην Πάρνηθα σημειώθηκαν εξίσου υψηλές ριπές με 81 και 90 km/h αντιστοίχως, ενώ τις πρώτες θέσεις κατείχαν η Τήνος στην οποία κατεγράφησαν 100 km/h και η Παξιμάδα Καρύστου όπου σημειώθηκαν 121 km/h.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …