ΝΔ: Η Γεροβασίλη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του αρχηγού της Πυροσβεστικής

Την προσφυγή της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, στη Δικαιοσύνη εναντίον του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής, Ματθαιόπουλου, εάν όσα ισχυρίζεται για την τραγωδία στο Μάτι είναι ψέματα, αναμένει η ΝΔ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Τα 102 θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι δεν είναι αντιπερισπασμός, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια εθνική τραγωδία για την οποία έχετε ευθύνη! Αφήστε λοιπόν τα πολλά λόγια κι απαντήστε ευθέως:  Αν, όπως ισχυρίζεται η κα. Γεροβασίλη, είναι ψέματα όσα λέει ο πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής κ. Ματθαιόπουλος για άνωθεν πολιτικές εντολές συγκάλυψης, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του; Είναι το πρώτο που θα ανέμενε κανείς από κάποιον που θεωρεί ότι θίγεται και συκοφαντείται», σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …