Σε ποιον κόσμο ζει το υπουργείο Μετανάστευσης;

Αριστερά: Ολα τακτοποιημένα και σε τάξη, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να περιμένει κυρίως τα παιδιά (Από το Facebook του υπουργείου)- Δεξιά: Εκατοντάδες άνθρωποι σπρώχνονται στην ουρά για να εξασφαλίσουν το εμβόλιο (Η πραγματικότητα καταγράφηκε από τη δημοσιογράφο F. Grillmeier)

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

«Από έξω μπέλα-μπέλα και από μέσα κατσιβέλα» λέει το γνωστό γνωμικό και, όπως αποδεικνύεται, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του υπουργείου Μετανάστευσης και στην επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί ακόμα και για κρίσιμα ζητήματα που άπτονται της δημόσιας υγείας.

Ο λόγος για την επιχείρηση εμβολιασμού για παρωτίτιδα και ιλαρά τουλάχιστον 3.000 παιδιών στη Μόρια, όπου και εκεί -μετά τη ΒΙΑΛ και τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων εκατοντάδων ανηλίκων- το φαινόμενο προχειρότητας στην οργάνωσή της έκανε εκ νέου την εμφάνισή του.

Με ακόμα πιο επικίνδυνο τρόπο, αφού αυτά τα χιλιάδες παιδιά αλλά και οι γονείς τους στριμώχτηκαν επί ώρες σε ουρές και σε συνθήκες ασφυξίας για να εμβολιαστούν.

Οπως αποδεικνύει το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η δημοσιογράφος Franziska Grillmeier, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, ανήλικοι και γονείς, κυρίως μητέρες, ακόμα και με βρέφη ηλικίας λίγων μηνών, έσπρωχναν ο ένας τον άλλον για να εξασφαλίσουν την παροχή του εμβολίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν χαοτικές καταστάσεις, ευτυχώς χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί από τον συνωστισμό.

Λίγο νωρίτερα το υπουργείο είχε φροντίσει να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά και αυτή την απαραίτητη ιατρική πράξη, παρουσιάζοντας στον δικό του λογαριασμό ΜΚΔ μια εικόνα οργάνωσης του εμβολιασμού με αποτελεσματικότητα και τάξη, που όμως στην πράξη αποδείχθηκε πλαστή. Οι δύο εικόνες μιλούν από μόνες τους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …