Στα 64 αυξήθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη

Φωτογραφία αρχείου

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεπέρασαν τα 60 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με τον αναθεωρημένο χάρτη στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, τα κρούσματα πλέον στο νησί ανέρχονται στα 64.

Από αυτά, πέντε είναι τα άτομα που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του νησιού, εκ των οποίων ένας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για τον 39χρονο άνδρα από την Κάλυμνο ο οποίος είχε μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Ρόδου στο Ηράκλειο κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. 

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αλλά όχι διασωληνωμένος, νοσηλεύεται ένας 70χρονος άνδρας ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται στις μονάδες covid των νοσοκομείων Χανίων και Ηρακλείου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …