Βανδάλισαν τον τάφο της Λιλής Ζωγράφου στο Ηράκλειο

Φθορές στον τάφο της Λίλης Ζωγράφου

cretalive.gr

Καταστροφές στον τάφο της συγγραφέας Λίλης Ζωγράφου στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ηράκλειο, προκάλεσαν άγνωστοι δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι φθορές πιθανόν έγινε τις τελευταίες ώρες ενώ το συμβάν επιβεβαίωσε σήμερα η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αυτοψία από την κα. Καναβάκη και την προϊσταμένη του Τμήματος, οι οποίες εξέφρασαν τη λύπη τους για το καταδικαστέο αυτό γεγονός.

Φθορές στον τάφο της Λίλης Ζωγράφου

cretalive.gr

Η Λιλή Ζωγράφου γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 17 Ιουνίου του 1917και ήταν δημοσιογράφος και συγγραφέας. Ο πατέρας της ήταν εκδότης εφημερίδας «Ανόρθωση» ενώ η ίδια φυλακίστηκε, ούσα έγκυος, στην γερμανική κατοχή.

Η Λιλή Ζωγράφου το 1998 έκανε διακοπές στο Ηράκλειο όταν υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα πριν εκπνεύσει.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …