Στην Ανδαλουσία το φετινό Europa League

Ο Ντιέγκο Κάρλος πανηγυρίζει το 3ο και νικητήριο γκολ του αγώνα για τη Σεβίλη

Friedemann Vogel/Pool via AP

Έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, η Σεβίλη νίκησε με 3-2 την Ίντερ στην Κολονία και παίρνει το φετινό Europa League και επάξια προκρίνεται στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα της Ανδαλουσίας πέτυχε το έκτο κύπελλο στη διοργάνωση.

Ο Λουκάκου με πέναλτι που κέρδισε από τον Ντιέγκο Κάρλος, άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, για να απαντήσει ο Λουκ Ντε Γιονγκ, ο οποίος με ισάριθμες κεφαλιές στο 12΄ και 33΄ έφερε μπροστά τη Σεβίλη.

Ωστόσο, στο 36΄ από φάουλ που κέρδισε ο Λουκάκου κι εκτέλεσε ο Μαρτίνες, ο Γκοντίν με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του Μιλάνου. 

Γκολ του Ντιέγκο Γκοντίν για την Ίντερ

AP Photo/Martin Meissner, Pool

Στο 74΄, μετά από ανάποδο ψαλίδι του Ντιέγκο Κάρλος κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν άουτ, ο Βέλγος στράικερ έβαλε το πόδι του στην πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς. 

Εννέα λεπτά πριν από το 90΄ ο Κουντέ έδιωξε προ της γραμμής το πλασέ του Αλέξις Σάντσες.

Η σύνθεση των ομάδων:

Σεβίλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος (85΄ Γκούντελι), Ρεγκιλόν, Μπανέγκα, Φερνάντο, Τζόρνταν, Σούσο (77΄ Βάσκες), Οκάμπος, Ντε Γιονγκ (85΄ Εν Νεσιρί)

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν (90΄ Καντρέβα), Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ΄ Αμπρόζιο (78΄ Μόουζες), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (78΄ Έρικσεν), Γιάνγκ, Λουκάκου, Μαρτίνες (78΄ Σάντσες)


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …