Mε τον Κλάους Ρέγκλινγκ συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα συνάντηση με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ. 

Κατά τη συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τόνισε την ανάγκη η χαλάρωση των δημοσιονομικών κανόνων να διαρκέσει και μετά το 2021, μέχρι η οικονομία μπορέσει να επανακτήσει τις απώλειες και να βρεθεί σε σταθερή θετική και βιώσιμη τροχιά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων - Παραγωγής και Εμπορίου, Ευκλείδης Τσακαλώτος και η τομεάρχης Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Oικονόμου στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου στην Αλβανία

Η υπόθεση Μπελέρη αντανακλά την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου και των ευρωπαϊκών αξιών στην Αλβανία …