Ανοιχτό ενδεχόμενο ακόμη και τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη-Ερντογάν Σύνοδο Κορυφής

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής συνάντησης ακόμη και τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη- Ερντογάν πριν από την Σύνοδο Κορυφής στις 24 και 25  του μηνός άφησε σήμερα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Κανένα επίπεδο επαφής δεν αποκλείεται αρκεί να υπάρχουν προϋποθέσεις εμπιστοσύνης, συνέπειας και προετοιμασμένης επικοινωνίας ανέφερε ο κύριος Πέτσας.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε στην Θεσσαλονίκη ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για να συζητήσει για το μοναδικό θέμα που υπάρχει μεταξύ των δυο χώρων που είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και των θαλασσίων ζωνών αρκεί να υπάρξει σεβασμός, εμπιστοσύνη συνέπεια και συνεχεία .

Ας ξεκινήσουμε με το πως θα πάμε στις διερευνητικές , ας πάμε στις διερευνητικές και βλέπουμε πως θα συνεχίσουμε, τόνισε ο κ Πέτσας.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγέρη στον ΣΚΑΪ: Εγκαλώ τον κ. Καραμανλή για τα ψέματά του

Πώς σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας η Δώρα Αυγέρη, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Εγκαλώ …