Φωτιά στη Σάμο, κοντά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων

Φωτιά - φωτογραφία αρχείου

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε στον λόφο που βρίσκεται περίπου 200-300 μέτρα από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών της Σάμου.

Αν και στην περιοχή επικρατούν συνθήκες άπνοιας, το μέτωπο μεγαλώνει και για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί όλες οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σταθμού Βαθέος Σάμου. Σύμφωνα με Πυροσβεστική, τα πράγματα δεν είναι ανησυχητικά, αλλά το παρακολουθούν στενά. Προς το παρόν η φωτιά φαίνεται να απομακρύνεται από το καμπ των προσφύγων.

Βίντεο με τις πρώτες εικόνες από τη φωτιά ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης.

Προσήχθησαν από την αστυνομία έξι νεαροί αλλοδαποί, που φιλοξενούνται στο ΚΥΤ και εξετάζονται για τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ΚΥΤ της Σάμου έχουν καταγραφεί δύο κρούσματα κορονοϊού και η δομή έχει τεθεί σε υγειονομικό αποκλεισμό για δύο εβδομάδες.

Από νωρίς, στο ΚΥΤ υπήρχε ανησυχία, λόγω των κρουσμάτων, αλλά και του γεγονότος ότι το φαγητό που τους προσφέρθηκε περιελάμβανε χαλασμένα σάντουιτς και αυγά.

 



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …