Πρωτιά Ν.Δ. σε δύο δημοσκοπήσεις – Ανησυχία πολιτών για την έξαρση της πανδημίας

Το σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις της Pulse (ΣΚΑΪ) και MRB (Star) που δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

Παράλληλα καταγράφεται η ανησυχία των πολιτών για την έξαρση του κορονοϊού, αλλά και η αξιολόγηση των εμφανίσεων Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ειδικότερα, στην έρευνα της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ η Νέα Δημοκρατία καταγράφει διαφορά 17,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι συμμετέχοντες αξιολογούν θετικά ή μάλλον θετικά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη σε ποσοστό 43%, ενώ αντίστοιχα για τον Αλέξη Τσίπρα θετική άποψη έχει το 31%.

Αναλυτικά η δημοσκόπηση

Την ίδια στιγμή η έρευνα της MRB που παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, καταγράφει διαφορά 18 μονάδων ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα.

Πάντως η έρευνα καταγράφει και την αρνητική άποψη που έχουν οι συμμετέχοντες για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό.

Δείτε όλη την έρευνα

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …