Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη - Στόλτενμπεργκ στο Μαξίμου

Με τον γενικό γραμματέα του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ θα συναντηθεί στις 10:30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον απόηχο της πρόσφατης συμφωνίας για δημιουργία μηχανισμού αποτροπής κρίσεων στο ΝΑΤΟ μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά το πέρας της θα ακολουθήσουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. 

Στις 12:00 ο γγ του ΝΑΤΟ θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα παραθέσει,  πρόγευμα εργασίας στον κ. Στόλτενμπεργκ. Στο πρόγευμα θα παρακαθήσει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στο επίκεντρο της συνάντησης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα βρεθεί η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, η διαδικασία διαλογισμού για το μέλλον της Συμμαχίας, καθώς και άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …