Καιρίδης σε ΣΚΑΪ: Ο Μπάιντεν θα είναι πρόβλημα για τον Ερντογάν

Ετοιμάζεται ο Ερντογάν για την εκλογή Μπάιντεν στις ΗΠΑ, καθώς συνεχίζεται το θρίλερ της αναμέτρησης. Μετά τη νίκη στο Μίσιγκαν και το Γουισκόνσιν φαίνεται ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών πλησιάζει ολοένα στον Λευκό Οίκο. 

Αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για τον Ερντογάν όπως είπε ο Διεθνολόγος και Βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.

Ο Μπάιντεν υπολογίζεται να έχει 3,5 εκατ. διαφορά σε ψήφους από τον Τραμπ. 

Δυστυχώς, ο Τραμπ επέλεξε να μην αποχωρήσει όπως συνηθίζεται, καθώς έχει υποβάλει τρεις προσφυγές σε δίκη σε 3 πολιτείες, αλλά όπως εκτιμά ο κ. Καιρίδης δεν θα έχει ιδιαίτερη τύχη.

Μετά από τις δηλώσεις του Μπάιντεν να στηρίξει την αντιπολίτευση στην Τουρκία για να φύγει ο Ερντογάν, η Τουρκία ετοιμάζεται να δεχτεί κάποιες πιέσεις, τόσο για τους S-400 όσο και για τη γεωπολιτική της στρατηγική.

Ωστόσο, στην Τουρκία εκτιμούν ότι σε βάθος χρόνου πώς ο Μπάιντεν θα ψάξει μια φόρμουλα για να έρθουν κοντά.

Για την Ευρώπη και για την Ελλάδα η εκλογή Μπάιντεν είναι κάτι θετικό, τόνισε ο κ. Καιρίδης. 
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …