«Βάλ’τους Χ» μέσω 3D εικονικής περιήγησης

Η 3D Εικονική Περιήγηση παρέχει λεπτομερείς οπτικές πληροφορίες, είναι το επόμενο βήμα στην οπτική επικοινωνία καθώς ενσωματώνει φωτογραφίες, διαφάνειες ή και video.

Η έκθεση που γνώρισε τεράστια επιτυχία επιστρέφει και μεταφέρεται εξολοκλήρου online μέσω 3D εικονικής περιήγησης που προσφέρει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αφουγκραστούν τα έργα σαν να ήταν μπροστά τους, να προβληματιστούν, και να ζήσουν την όλη εμπειρία με απόλυτη ασφάλεια εν μέσω της πανδημίας.

Η έκθεση «Βάλ’τους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας» περιλαμβάνει 100 επιθέσεις αποτυπωμένες σε 100 έργα, σκίτσα από τις απολογίες των καταδικασθέντων αλλά και σκίτσα που αποτυπώνουν την ημέρα της απόφασης, είναι μία διαρκής υπενθύμιση, μια παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα και μία δέσμευση ότι δεν μένουμε σιωπηλοί απέναντι στο τυφλό ρατσιστικό μίσος του νεοναζισμού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η 3D ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Μια 3D Εικονική Περιήγηση είναι μια προσομοίωση, μια αναπαράσταση ενός πραγματικού εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου. Ένα κυριολεκτικά “Ψηφιακό δίδυμο” που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να τον εξερευνήσει, χωρίς κανένα περιορισμό σαν να βρίσκεται πραγματικά εκεί. Η 3D Εικονική Περιήγηση παρέχει λεπτομερείς οπτικές πληροφορίες, είναι το επόμενο βήμα στην οπτική επικοινωνία καθώς ενσωματώνει φωτογραφίες, διαφάνειες ή και video. Μια ρεαλιστική περιήγηση του χώρου που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δει την κάθε λεπτομέρεια, να καταλάβει την αίσθηση του μεγέθους, του ύψους και του βάθους του χώρου. Οι 3D Εικονικές Περιηγήσεις είναι ένα σημαντικό τεχνολογικό εργαλείο για πάρα πολλούς τομείς της αγοράς αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων μας εξαιτίας του κορονωιού, οι 3D Εικονικές Περιηγήσεις αποτελούν για όλους  ένα «παράθυρο στον κόσμο».  

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …