Δίμηνη οικονομική εξόρμηση του ΝΑΡ για την κάλυψη εξόδων από πρόστιμα και διώξεις

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση πραγματοποιεί εξόρμηση οικονομικής ενίσχυσης για το δίμηνο 31 Νοεμβρίου-Ιανουαρίου με στόχο την κάλυψη των βαρύτατων εξόδων τόσο από τις διώξεις των μελών του από το κράτος, όσο και από τα εξοντωτικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε δεκάδες μέλη και συναγωνιστές της οργάνωσης για τις κινητοποιήσεις στη διάρκεια του δεύτερου λοκντάουν. Και συγκεκριμένα για τις κινητοποιήσεις του φετινού Πολυτεχνείου, της απεργίας της 26ης Νοέμβρη, καθώς και της 6ης Δεκέμβρη οι οποίες κατεστάλησαν σφοδρά με εντολή της κυβέρνησης.

Η ενίσχυση του ΝΑΡ κρίνεται αναγκαία όχι μόνο για την κάλυψη των επιβεβλημένων προστίμων και δικαστικών εξόδων, αλλά και ακόμη περισσότερο για να συνεχίσει να πραγματοποιεί την ανεξάρτητη ανατρεπτική του δράση, ενάντια στην αστική πολιτική και υπέρ της εργατικής χειραφέτησης.

Συγκεκριμένα η κομμουνιστική πολιτική οργάνωση αναφέρει:

«Με την οικονομική μας εξόρμηση συγκεντρώνουμε χρήματα και για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των συλληφθέντων και των πολλών εξοντωτικών προστίμων που επιβλήθηκαν σε δεκάδες μέλη και συναγωνιστές/τριές μας για τις κινητοποιήσεις στο φετινό Πολυτεχνείο, στην απεργία της 26ης Νοεμβρίου και στις 6 Δεκέμβρη, παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις που χτυπήθηκαν βίαια από την αστυνομική καταστολή και την οικονομική τρομοκρατία της κυβέρνησης.

»Δίνουμε τη μάχη της συλλογικής κάλυψης των εξόδων των συλληφθέντων και της πληρωμής των προστίμων γιατί αποτελούν πολιτικές διώξεις ενάντια στο μαζικό λαϊκό κίνημα και ιδιαίτερα την μαχόμενη αριστερά και τους αγωνιστές της. Ταυτόχρονα με τη συνολική μάχη της πολιτικής καταδίκης και ανατροπής της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, παλεύουμε για να διαγραφούν τα πρόστιμα με πολιτικές παρεμβάσεις και νομικές κινήσεις-ενστάσεις, κινήσεις τις οποίες θα συνεχίσουμε με όσα μέσα και τρόπους μπορούμε, πρώτα απ΄ όλα μέσα από το λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, τα σωματεία και τις συλλογικότητες, τις μετωπικές πρωτοβουλίες και τις συσπειρώσεις, μαζί με όλες τις δυνάμεις της μαχόμενης αριστεράς».

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …