Στο Φαρμακονήσι και στους Λειψούς ο Στεφανής - Επίσκεψη σε 79η και 80η ΑΔΤΕ

Στο επιτηρητικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι υποδέχθηκε το νέο έτος, μαζί με τα στελέχη και τους στρατευσίμους, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Σήμερα, Πρωτοχρονιά, επισκέφθηκε τους Λειψούς, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φώτη Μάγγο, παρακολούθησαν τη δοξολογία και συνομίλησε με εθνοφύλακες του νησιού.

Ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας ξεκίνησε την περιοδεία του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την Κω, όπου επισκέφθηκε το στρατηγείο της 80ής Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), το 282ο τάγμα Εθνοφυλακής (282 Μ/Κ ΤΕ) και το λιμεναρχείο Κω, προκειμένου να  ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ - ΕΛΑΚΤ).

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν σήμερα Πρωτοχρονιά το στρατηγείο της 79ης ΑΔΤΕ, στη Σάμο, όπου αντάλλαξε ευχές με τα εν υπηρεσία στελέχη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …