Υπό αμφισβήτηση οι αυξήσεις στις κύριες συντάξεις πάνω από 30 χρόνια!!

Από την πορεία των συνταξιοδοτικών δαπανών εξαρτά τις αυξήσεις και τα αναδρομικά ο υφυπουργός Εργασίας κ.Παναγιώτης Τσακλόγλου!!

Αυτό ομολογεί στη σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” (δημοσιογράφος Κώστας Κατίκος)!

Η ΕΝΥΠΕΚΚ καλεί την κυβέρνηση να επανυπολογίσει και να αυξήσει όλες τις κύριες συντάξεις με ασφάλιση πάνω από 30 χρόνια ή 9.000 ένσημα.

Καλούμε επίσης την κυβέρνηση να χορηγήσει έντοκα, ακατάσχετα και εφάπαξ τα αναδρομικά από τον Οκτώβριο του 2019, σύμφωνα με την υπ’αριθ. 1891/2019 απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας!

Ιδού το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης του κ. υφυπουργού Εργασίας, που προκαλεί μεγάλη ανησυχία και σύγχυση στους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους!


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …