Βουλή: Στις 10.30 η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την πανδημία

Για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας θα ενημερώσει σήμερα την εθνική αντιπροσωπεία ο πρωθυπουργός, στη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών που ξεκινά στις 10:30 στο Κοινοβούλιο. Υπενθυμίζεται ότι τη συζήτηση είχε ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας χρήση του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής.

Οπως ανέφερε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης μέσω της ενημέρωσης της εθνικής αντιπροσωπείας θα ενημερωθούν και οι πολίτες τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας όσο και για την πορεία του εμβολιασμού.

«Θα υπάρξει -όπως γίνεται από την πρώτη στιγμή- συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ανοιχτά κι όχι πίσω από κλειστές πόρτες. Περιμένουμε -πέρα από την όποια κριτική- συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για το συλλογικό καλό», τόνισε ο κ. Ταραντίλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …