Καρέ-καρέ η επίθεση στον σταθμάρχη από κάμερα ασφαλείας [Βίντεο]

EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες είναι τα δύο αδέρφια που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας. Ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει καρέ - καρέ την αποτρόπαια επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε το Σάββατο (16/01) βαριές κατηγορίες εναντίον των δύο ανηλίκων που επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα στον σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας και συγκεκριμένα άσκησε κακουργηματικού βαθμού ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ επιπλέον απήγγειλε και το πλημμέλημα της απείθειας, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα.

Κάμερες ασφαλείας του σταθμού κατέγραψαν την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό με το οπτικοακουστικό υλικό να παρουσιάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV.

Η αντίδραση της μητέρας

Λίγο νωρίτερα, η μητέρα των δύο ανηλίκων υπερασπίστηκε τα παιδιά της, τονίζοντας πως ο σταθμάρχης χειροδίκησε στο μεγαλύτερο παιδί, ενώ τους εξύβρισε και τους έκανε bullying.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε (MEGA) η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

Ζήτησε «συγγνώμη» για λογαριασμό των παιδιών της έσπευσε όμως να πει πως «τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» ανέφερε.

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» πρόσθεσε και τόνισε πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά.

Το περιστατικό στο Μετρό

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, τα δυο αδέλφια διαπληκτίστηκαν με τον σταθμάρχη, γιατί τους έκανε παρατήρηση, ενόσω ήταν στον συρμό, επειδή δεν φορούσαν μάσκες και είχαν τα πόδια πάνω στο κάθισμα. Στους αστυνομικούς οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να ισχυρίστηκαν ότι ο 53χρονος τους μίλησε άσχημα για το σπίτι τους, κάτι που που τους εξαγρίωσε, γι' αυτό του επιτέθηκαν, όταν βγήκαν στον σταθμό της Ομόνοιας, χωρίς να έχουν συναίσθηση πόσο άσχημα τον χτύπησαν.

Αμέσως μετά μπήκαν σε τρένο του ηλεκτρικού και κατέβηκαν στο Μοναστηράκι, απ' όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησαν στην μητέρα τους, η οποία πήγε και τους πήρε με το αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτή φέρεται ότι ενημέρωσε τον 24χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος κατηγορείται ότι καθοδήγησε τα δύο αδέλφια για το πώς να κρυφτούν και έδωσε οδηγίες για την αποφυγή της σύλληψης τους και τι να κάνουν σε περίπτωση που συλλαμβάνονταν.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …