Μητσοτάκης σε Μενέντεζ: να επιδιώξουμε από κοινού ειρήνη και σταθερότητα σε Αν. Μεσόγειο

Τα συγχαρητήριά του για το νέο του ρόλο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας έστειλε με ανάρτηση του στο Twitter ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ρόμπερτ Μενέντεζ. 

Νωρίτερα είχε επικοινωνήσει μαζί του για θέματα περί ειρήνης και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή.

«Είχα μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνομιλία με τον Ρόμπερτ Μενέντεζ. Τον συγχαίρω για το νέο του ρόλο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και ανυπομονώ να επιδιώξουμε κοινούς στόχους για ειρήνη και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή.», έγραψε.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών έως 21.3.2024

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας συνεχίζει τις κινητοποιήσεις απαιτώντας να …