Μαθητευόμενη δημοσιογράφος ανέβηκε στο δωμάτιο τηλεοπτικού δημοσιογράφου

Το στόρι που θα σας περιγράψω είναι ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το εξαιρετικό σίριαλ της Apple TV «The Morning Show», με την Jennifer Aniston και τη Reese Witherspoon, το οποίο παρουσιάζει διάφορα που συμβαίνουν στο νο1 πρωινό ειδησεογραφικό πρόγραμμα της Αμερικής.

Μην ανησυχείτε, δεν θα σας κάνω σπόιλερ γιατί αξίζει να το παρακολουθήσετε. Είναι και αυτό το σίριαλ επίκαιρο, αφού ξεκινάει από την πρώτη πρώτη σκηνή με μια καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης.

Βρέθηκε λοιπόν η συγκεκριμένη εκπομπή (σε ένα από τα επεισόδια) σε τριήμερη δημοσιογραφική αποστολή στο Ντάλας, μακριά από τη Νέα Υόρκη, οπότε εκ των πραγμάτων κατέλυσαν σε ξενοδοχείο. Με μια νεαρή δημοσιογράφο της εκπομπής να πίνει ποτό σε κάποιο μπαρ της πόλης με τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής ένα βράδυ, με αυτόν δηλαδή που θαύμαζε για χρόνια. Με τα πολλά βρέθηκαν στο δωμάτιό του, με τα πολλά πολλά αν με καταλαβαίνετε. Λόγια, όχι βία. Κι εκεί έγινε ό,τι έγινε. Δεν σας λέω τι, θα το δείτε μόνοι σας. Και θα καταλάβετε πως αυτό το απαράδεκτο «μα πήγε με τη θέλησή της», που εκστομίζουν διάφοροι, είναι πολύ άκυρο.

Να το δείτε το «The Morning Show», 10 δυνατά, ωριαία επεισόδια. Η συνδρομή στην Apple TV κοστίζει μόλις 4,99 ευρώ τον μήνα, αλλά προσφέρει και δωρεάν διάστημα στην αρχή, δοκιμαστικό. Γραφτείτε, δείτε το «The Morning Show» και μετά ξεγραφτείτε (αν δεν θέλετε). Ολα εγώ;

▶«Loudest Voice» στην ΕΡΤ2 (δεν χάνεται!)

Μια καταπληκτική μίνι σειρά εφτά επεισοδίων ξεκινάει απόψε, στις 10, στην ΕΡΤ2. Σήμερα θα δούμε back2back δύο ωριαία επεισόδια, το ίδιο και αύριο και τα υπόλοιπα τρία είναι προγραμματισμένα για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η αμερικανική αυτή σειρά (2019) αναφέρεται στον διάσημο ιδρυτή του καναλιού Fox News, Ρότζερ Εϊλς και είναι επίσης άκρως επίκαιρη στην Ελλάδα των τελευταίων ημερών. Το «Loudest Voice» επικεντρώνεται στην τελευταία δεκαετία, όταν ο Εϊλς καταφέρνει να γίνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αλλά οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση οδήγησαν σε άδοξο τέλος την καριέρα του.

Ολα ξεκινούν όταν ο Ρότζερ Εϊλς ενώνει τις δυνάμεις του με τον μεγιστάνα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Ρούμπερτ Μέρντοχ, για να στήσει το κανάλι Fox News και δουλεύει με πάθος προσπαθώντας να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του. Θέλει να επιτύχει το ακατόρθωτο. Να βγάλει το καινούργιο κανάλι στον αέρα μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

Στον ρόλο του Εϊλς ο πολύ καλός Ράσελ Κρόου ενώ παίζει και μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών όπως οι Σιένα Μίλερ, Σεθ ΜακΦάρλαν, Αναμπελ Γουόλις, Σάιμον Μακ Μπάρνεϊ, Αλέξα Παλαντίνο, Ναόμι Γουότς. Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ποντέσουα.

Σημειώστε πως το «Loudest Voice» θα είναι διαθέσιμο και στο ERTFLIX.

▶Φεβρουάριος με 13 οσκαρικές ταινίες

Η ΕΡΤ2 εξελίσσεται σε δυνατό τηλεοπτικό προορισμό καθώς το πρόγραμμά της γίνεται όλο και καλύτερο. Σε αντίθεση με την ειδησεογραφική ΕΡΤ1 που βλέπεται όλο και με μεγαλύτερη δυσκολία, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε.

Για τον Φεβρουάριο λοιπόν, που θα είμαστε ακόμα πιο κλεισμένοι στα σπίτια μας, η ΕΡΤ2 (και το ERTFLIX φυσικά) προγραμμάτισαν πολλές καλές ταινίες για τα βράδια. Ο Φεβρουάριος άλλωστε είναι παραδοσιακά ο μήνας των Οσκαρ, αν και φέτος τα βραβεία θα δοθούν δύο μήνες αργότερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

■ ΤΡΙΤΗ 2/2

22.00 «Εγώ η Τόνια»

■ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/2

23.00 «Στην αγκαλιά του φιδιού»

■ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2

23.00 «The Hurt Locker»

■ ΤΡΙΤΗ 9/2

22.00 «Truman Capote»

■ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/2

22.00 «Ο Αστακός»

■ ΠΕΜΠΤΗ 11/2

22.00 «Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα»

■ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/2

23.00 «Ο Μισισιπής καίγεται»

■ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2

22.00 «Ο Λαβύρινθος του Πάνα»

■ ΠΕΜΠΤΗ 18/2

22.00 «Μια φανταστική γυναίκα»

■ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2

22.00 «Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον δειλό Ρόμπερτ Φορντ»

■ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/2

22.00 «Ψυχρός Πόλεμος»

■ ΠΕΜΠΤΗ 25/2

22.00 «Θέλμα και Λουίζ»

■ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2

23.00 «Monster»

▶Δείτε στο Netflix

  1. «Lupin» (σειρά) Γαλλικό, αστυνομικό, σκεφτείτε πως ξεκινάει με μια μεγάλη ληστεία στον Λούβρο. Πρωταγωνιστεί ο Ομάρ Σι στον ομότιτλο ρόλο του Αρσέν Λουπέν, ενός πανέξυπνου τύπου που προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από μια πλούσια οικογένεια. Ωραίο και γρήγορο αλλά πολύ σύντομο, μόλις 5 επεισόδια. Θα ακολουθήσει δεύτερη σεζόν το καλοκαίρι, αν και θα μπορούσε να είναι όλο μία σεζόν αφού αφήνει την ιστορία εντελώς στη μέση.
  2. «The Best Of Enemies» (ταινία) Εξαιρετική ταινία για τις φυλετικές διακρίσεις στην Αμερική που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, από το 1971, στο Durham της Βόρειας Καρολίνα. Παρακολουθούμε την αντιπαλότητα ανάμεσα στην Ann Atwater, μια τολμηρή ακτιβίστρια για τα πολιτικά δικαιώματα των μαύρων, και τον C.P. Ellis, τον τοπικό ηγέτη της Κου Κλουξ Κλαν. Θέμα του φιλμ η κατάργηση του διαχωρισμού των σχολείων, το καλοκαίρι του 1971, με ένα στόρι που οδηγεί σε απίστευτη εξέλιξη. Να το δείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα συγκινηθείτε. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι πολύ καλοί Taraji P. Henson και Sam Rockwell. Σκηνοθεσία: Robin Bissell
  3. «The Mess You Leave Behind» (σειρά) Ισπανικό, θρίλερ, παρουσιάζει σε 8 επεισόδια τον θάνατο μιας καθηγήτριας και όσα συμβαίνουν στο σχολείο με αφορμή το γεγονός αυτό. Αλλά και όσα συνέβησαν πιο πριν. Μια κλάση ανώτερο από το Lupin μπορώ να σας πω. Αφήστε που ερωτεύτηκα την πρωταγωνίστρια καθηγήτρια (αυτή που είναι νεκρή, απλώς έχει πολλά φλας μπακ) και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.

▶Οι 10 πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix

  • 1. «The Witcher»
  • 2. «Lupin»
  • 3. «La Casa de Papel»
  • 4. «Stranger Things»
  • 5. «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness»
  • 6. «Bridgerton»
  • 7. «The Queen’s Gambit»
  • 8. «You»
  • 9. «Too Hot to Handle»
  • 10. «Ratched»


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …