Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή στη μνήμη του αρχιπυροσβέστη Γιάννη Ζαφειρόπουλου

Της Ναντίν Χαρδαλιά

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του στις καταστροφικές πλημμύρες στον Έβρο, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του  απεγκλωβίσει παιδιά τα οποία κινδύνευαν από τα ορμητικά νερά, ξεκίνησε στη Βουλή η  συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στα ΑΕΙ.

Την πρόταση γι' αυτή τη συμβολική κίνηση τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου πυροσβέστη, την οποία έκανε δεκτή άμεσα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Βασίλης Διγαλάκης,  κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, χαρακτηρίζοντας τον αρχιπυροσβέστη Ζαφειρόπουλο «παράδειγμα ηρωισμού» το οποίο όπως είπε πρέπει να διδάσκουμε στα παιδιά μας. 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …