Σταϊκούρας: Έγινε η 3η φάση πληρωμών του ΓΕΦΥΡΑ – 47,9 εκατ. ευρώ συνολικά

Πληρωμές που ανέρχονται συνολικά στα 24,7 εκατ. ευρώ, και αντιστοιχούν στην επιδότηση 110.037 δανείων, ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Συνυπολογίζοντας και τις προηγούμενες δύο φάσεις επιδότησης, των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2020, το συνολικό ποσό της κρατικής επιδότησης που έχει καταβληθεί, μέχρι σήμερα, στους δικαιούχους του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΑ” ανέρχεται στα 47,9 εκατ. ευρώ ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας.

Όπως ανέφερε, με την υλοποίηση του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΑ”, η Κυβέρνηση παρέχει ουσιαστική στήριξη στους πολίτες που δοκιμάζονται από τον οικονομικό αντίκτυπο της υγειονομικής κρίσης, ενισχύει την κουλτούρα πληρωμών και επιβραβεύει, για πρώτη φορά, τους συνεπείς δανειολήπτες».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Καθημερινότητα και επικαιρότητα καθορίζουν την προεκλογική ατζέντα-Η στρατηγική του Μαξίμου

Σημείο αναφοράς στην κυβερνητική ατζέντα της «καθημερινότητας» αποτελεί η τρίτη, κατά σειρά, αύξηση του κατώτατου …