Διέλυσαν σε ένα τέταρτο την πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα

EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ακόμα μια επίδειξη αυταρχικότητας από την ΕΛ.ΑΣ. που παρέταξε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να «τελειώσει» με συνοπτικές διαδικασίες (και) τη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, που έγινε στα Προπύλαια.

Στη σημερινή συγκέντρωση συμμετείχαν πάνω από 150 άτομα, τα οποία όμως μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο δέχθηκαν επίθεση απ' την αστυνομία που τους απώθησε στο απέναντι πεζοδρόμιο απ' την πλατεία Κοραή και προχώρησε σε χρήση χημικών, όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να ανοίξουν πανό.

EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

 

Να σημειωθεί ότι παρά την, για ακόμη μια φορά, απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, οι συγκεντρωμένοι έκανα μπλοκ περίπου 150 ατόμων και πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την Ομόνοια όπου και παρέμειναν για λίγη ώρα με πανό και συνθήματα. 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …