To Facebook φιμώνει φωνές |

© Klevo | Dreamstime.com

Ο αμερικανικός κολοσσός διαγράφει σχόλια και μπλοκάρει λογαριασμούς Ελλήνων δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με την υπόθεση Κουφοντίνα.

Σχόλια του Άρη Χατζηστεφάνου, της Μαρίας Λούκα και της Χρύσας Λύκου λογοκρίθηκαν. Μπλόκαραν για επτά ημέρες το λογαριασμό του Κώστα Κωστάκου.

Οι παραπάνω συνάδελφοι ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την εκδικητική στάση της απέναντι στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις τους:

Ο Άρης Χατζηστεφάνου ανέφερε ότι «η οργή για εκδίκηση», από την πλευρά της οικογένειας Μητσοτάκη, «αποτελεί κατάλυση της δημοκρατίας».

Η Μαρία Λούκα σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι αποφασισμένη να διαπράξει ένα στυγνό κρατικό έγκλημα εις βάρος του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Οι συνάδελφοι είδαν τα ποσταρίσματά τους να «κατεβαίνουν» από τη γνωστή πλατφόρμα με το συνοδευτικό μήνυμα: «Η δημοσίευσή σας παραβιάζει τους όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά τα επικίνδυνα άτομα και τις επικίνδυνες οργανώσεις».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …