ΟΧΙ στον φόρο 22-55% στα αναδρομικά που εισέπραξαν συνταξιούχοι τον Οκτώβριο-2020

Να φορολογηθούν ΜΟΝΟ με 20% τα αναδρομικά του 11μήνου, όπως φορολογήθηκαν τα αναδρομικά των Ειδικών Μισθολογίων του ν. 4472/2017 τον Οκτώβριο 2018 από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Η απαράδεκτη και παράνομη, άνιση και άδικη μεταχείριση στη φορολόγηση των αναδρομικών, σε βάρος των συνταξιούχων και σε υλοποίηση αμετακλήτων δικαστικών αποφάσεων, θα προκαλέσει εκ μέρους τους αχρείαστους και δαπανηρούς δικαστικούς αγώνες.

Η ΕΝΥΠΕΚΚ με το από 4-3-2021 Δελτίο Τύπου ζήτησε από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να μην αδικήσει τους συνταξιούχους αφαιρώντας τους, με τη διπλή άγρια φορολογία, τα μισά από τα αναδρομικά του 11μήνου που, μετά από πολύχρονους δικαστικούς αγώνες, κατάφεραν επιτέλους να εισπράξουν!!

Η ΕΝΥΠΕΚΚ κάλεσε τις ηγεσίες όλων των κομμάτων να αποτρέψουν τον ιδιότυπο “φορολογικό ρατσισμό” σε βάρος των συνταξιούχων μας!!!


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών έως 21.3.2024

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας συνεχίζει τις κινητοποιήσεις απαιτώντας να …