Παρέμβαση υπέρ του Δ. Κουφοντίνα στην ελληνική πρεσβεία του Λονδίνου

Δυναμική παρέμβαση έξω από την ελληνική πρεσβεία πραγματοποίησαν χθες πολίτες ενώνοντας τις φωνές τους με τους χιλιάδες ανθρώπους και το πλήθος φορέων, οργανώσεων και κομμάτων που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον κρατούμενο, που χαροπαλεύει στην εντατική του νοσοκομείου της Λαμίας, καθώς βρίσκεται πλέον στην 60η ημέρα απεργίας πείνας.

Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην καταπάτηση του κράτους δικαίου και τάχθηκαν υπέρ του νόμιμου δικαιώματος του κρατούμενου για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού. 

«Κανένας νεκρός απεργός πείνας», «Η Δημοκρατία δεν εκδικείται» και «Οι ζωές των κρατούμενων μετρούν» έγραφαν μεταξύ άλλων τα πλακάτ των συγκεντρωμένων που έστειλαν το μήνυμα «να νικήσει η ζωή».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …